16 iulie 2024

IP: 3.235.182.206
Zona acces clienti

TIPAR & PRINT

Bannere, Mesh-uri, autocolante sau print digital de mari dimensiuni

In cazul printului digital de mari dimesiuni imprimarea se face cu cerneala pe baza de solvent, rezistenta la UV si apa, ceea ce face ca utilizarea produsului finit in exterior sa nu necesite protectie suplimentara.

Latimea de printare este de aproximativ 1600 mm, la rezolutii cuprinse intre 360 si 1440 dpi. Mediile pe care se poate printa sunt foarte variate: PVC flexibil (banner), autocolant, hartie, textil, etc...

Costul redus al consumabilelor printerului cat si al suportului de imprimare duc la un pret al produsului finit extrem de competitiv, asigurand totodata o calitate si garantie maxima.

Bannere din poliplan, simpla fata sau dubla-fata, realizate prin personalizare cu autocolant debitat la cutterplotter sau tiparire directa in policromie pe materialul de banner va sunt oferite de hatline. Bannerele pot fi finisate prin tivire, capsare si se montaza, la cerere, in diferite locatii indicate de catre client.

Mesh-urile se realizeaza pe suport din material plastic (asemanator cu materialul textil), printabil de la o culoare la policromie. Mesh-ul poate fi tivit, capsat si fixat cu cordelina in diverse locatii preferate de client, recomandabil pentru expunere in interior sau exterior.